Hvem er vi?

Akupunktør Denis    

Hér starter teksten. Du kan klikke her og begynde at skrive. Quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et.

Consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.


Heilpraktiker Kristina

Instragram: @den_bette_heilpraktiker


Læge eksamineret Heilpraktiker år 2020 

- Heilpraktikerskolen Silkeborg. 

En dansk heilpraktiker arbejder bredt med naturmedicin. På en måde kan en heilpraktiker kaldes de alternative behandleres svar på en praktiserende læge. Vi anvender bl.a. irisanalyse, vegatest, homøopati, kostvejledning, urteterapi, øreakupunktur,  og meget andet for at hjælpe klienterne med deres livsstilslidelser. 

Som Heilpraktiker, arbejder man med at finde årsagen til en sygdom, frem for at behandle dens symptomer, ved at retablere homøostasen (kroppens naturlige balance), så kroppen helbreder sig selv og får de bedste muligheder for at genvinde sin sundhed. 

Denis Musu 

Akupunktør og Kinesisk Medicinsk Praktiserende

Konsultation indeholder bl.a.:


 • En udredning af dit helbred
 • Klinisk undersøgelse
 • Et behandlingsforløb
 • Opfølgning efter behov


Behandling kan indeholde:


 • Klassisk Kinesisk Akupunktur
 • Cupping 
 • Gua Sha (skrabe terapi) 
 • Urte terapi 
 • Varme og Ild terapi
 • Homøopati 
 • Detoxing/Afgiftning

Min vej til akupunktør og kinesisk medicin

Jeg har altid helt fra barns ben gået meget op i kampsport og kinesisk kultur. Da jeg var teenager fik jeg et knæ-problem pga. taekwondo. Min mor anbefalede mig, at jeg skulle prøve en akupunktør, som hun selv havde besøgt. Jeg gav det et forsøg og det gjorde, at jeg kunne fortsætte med min sport. 

Det viste sig så derefter, at det fangede min interesse, og jeg fik lyst til at lære mere om akupunktørens verden. Det blev starten på min rejse til, hvor jeg er nu. 

Efter jeg havde færdiggjort min akupunktør uddannelse i Danmark, rejste jeg til Kina. Jeg følte, at der var mere at lære som akupunktør. Derfor besluttede jeg mig for, at jeg ville lære fra rødderne af akupunkturens verden, nemlig Kina. 

Der læste jeg kinesisk sprog samtidig med, at jeg fulgte kinesiske akupunktører og læger i deres daglige praksis. Jeg lærte meget mere omkring klassisk akupunktur og kinesisk urter til medicinsk anvendelse, som jeg anvender dagligt i dag.

Da jeg kom til Danmark igen, startede jeg direkte op med min første akupunktur-klinik. 6 måneder senere vil skæbnen, at jeg mødte Kristina, som åbnede flere døre inden for den alternative verden. 1 år senere stiftede vi klinikken Musu Care, med Kristina som Heilpraktiker, og jeg selv som Akupunktør. 

Det betyder, at vi som klinik kan tilbyde flere behandlingsmuligheder, der er tilpasset den enkelte klient. 

En vigtig sætning jeg lærte af kinesiske munke var: 

治 病 救 人, 道 者 之 心
"at behandle lidelsen for at redde mennesket, det er hjertets vej." 

Budskabet i denne sætning er, at man skal have sit hjerte med i sin udførelse af behandlingen... ellers vil man ikke kunne behandle den lidelse mennesket bærer på. Dette har givet grundværdierne for os i klinikken, hvor det er nærværet, tilliden og tiden, som er de vigtigste byggestene mellem os og klienterne.