Infrarød varmeterapi

Hvem har gavn af Infrarød varmeterapi?

Medicinske lidelser, der kan blive lindret af en Infrarød varme behandling.

• Stress og stivhed.

• Dårlig blodcirkulation.

• Detoxing for affaldsstoffer og tungmetaller 

• Rygsmerter, muskelsmerter og ledsmerter.

• Migræne, halsstivhed og hovedpine.

• Depression, angst og søvnbesvær.

• Fibromyalgi og kronisk træthed.

• Gigt.

• Bronkitis astma / KOL.

• Symptomer på kroniske sygdomme.

Ikke egnet for børn og gravide, og tilstande som kronisk højt blodtryk, kræft, lymfeødem, hjerte-, lever- eller nyresygdom, anoreksi, diabetes (undtagelse: type 2-diabetes), osteoporose, multipel sklerose m.m. kan benytte den ved svag varme (max 45-50 grader)

Hvordan fungerer infrarød varmeterapi?

Brug af infrarøde bølger hjælper med at stimulere kroppens stofskifte ved at øge kropstemperaturen. Dette gavner blodcirkulationen gennem ekspansion af blodkar. De infrarøde bølger trænger dybt ind i kroppen og giver varme til dybden. Varmen resonerer med cellerne og opfrisker dem. Infrarød varmebehandling er derfor meget mere effektive end almindelige sauna'er og varmetæpper. Effekten fortsætter også efter brug. 

Hvad er fordelene ved infrarød varmeterapi?

Forskere har fundet, at infrarøde stråler kan forbedre blodcirkulationen, reducere symptomer på kroniske sygdomme, lindre smerter, revitalisere hudceller, styrke hjernen og kredsløbet, samt nervesystemet. Det kan hjælpe med at genoprette muskelelasticitet.
Undersøgelser har også vist, at infrarød varmeterapi reducerer iskæmi, har en antiinflammatorisk virkning, reducerer smerter, vitaliserer huden og fremmer bedre søvn. 

Hvad er infrarød varmeterapi?

Det synlige lys fra solen er bekendt med alle regnbuens farver. Men kun 44% af det fuldespektret af sollys er i det synlige interval. Højfrekvente ultraviolette (UV) stråler udgør 4% og kan ældes huden for tidligt, kan forårsage hudkræft og andre problemer. Langbølget infrarøde stråler udgør 52%. De er ikke skadelige for kroppen, og de beskadiger heller ikke huden. 

Hvordan fungerer negativ ionterapi?

Positive ioner kan optages fra sollys eller elektroniske enheder som computere og mobiltelefoner og kan hæmme cellulær funktion. Negative ioner øger cellernes evne til at bruge næringsstoffer og fjerne affaldsstoffer (toksiner og metaller), øger iltstrømmen til hjernen og afbalancerer kroppens pH ved at sænke dens surhedsgrad. Europæisk forskning har vist, at negative ioner også øger kollagenproduktionen.  

Modellen her hedder en Infrarød Dome, også kaldt en Tunnel. Den har den fordel, at man ligger ned. Det er både meget afstressende og behageligt, men er også en stor fordel, hvis man af helbredsmæssige årsager ikke kan sidde på en bænk i sauna i længere tid. Og fordi hovedet er frit kan du holde til at ligge længere tid i saunaen uden at overophede som sker i en normal sauna. Den har i alt 324 Bian sten, fordelt med 180 stk. i tunnelen og 144 stk. i madrassen. Madrassen har desuden negativ-ion væv, som afgiver negative ioner til kroppen under behandlingen. Den kan gavnlig både med og uden kuplerne. Kuplerne er mest til for at give sauna effekten. 


Denne Infrarød Dome - kan bookes ved at kontakte os på telefon eller udfylde formularen herunder eller book online nederst på siden.

Book online